Serious Hits Top 2000 Live!

Foto: Stichting Serious Hits
Foto: Stichting Serious Hits

Serious Hits Top 2000 Live!, een jaarlijks benefietconcert in Apeldoorn, zamelt dit jaar geld in voor Zwerfjongeren Apeldoorn.

Het ultieme Top2000 gevoel komt op 23 december weer naar GIGANT! Kom dansen en zingen met een fantastische liveband, bestaande uit een grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens deze 3 uur durende show.

Tijdens het muzikale feest komen er hits van alle tijden en alle genres voorbij. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook allernieuwste Top 2000 nummers. Het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie!

De opbrengst van deze avond komt, zoals ieder jaar, ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze stichting heeft als missie het begeleiden van zwerfjongeren
in Apeldoorn en bereikt ongeveer 120 jongeren. Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn zoekt deze jongeren op om ze bij te kunnen staan, daar waar dat nodig is. Bijvoorbeeld met het financieren van de inschrijvingskosten voor een huurwoning, het stimuleren van scholing en ze hierbij financieel bij te staan, of ze eens iets extra’s te kunnen aanbieden zoals ergens een hapje te kunnen gaan eten.