Serious Hits Top 2000 Live! haalt €5.000,- op voor Spieren voor Spieren

Foto: Stichting Serious Hits

Serious Hits Top 2000 Live! haalt €5.000,- op voor Spieren voor Spieren

Tijdens het uitverkochte benefiet concert in Gigant kreeg Daan Mus, jeugdambassadeur van Spieren voor Spieren een cheque van maar liefst € 5.000,- overhandigd.

Vol blijdschap nam jeugdambassadeur Daan Mus tijdens het jaarlijkse feestje op 23 december. van Serious Hits Top 2000 Live! de cheque in ontvangst. “Het is mooi dat het publiek op deze wijze hun steentje bij heeft kunnen dragen aan dit prachtige doel” zegt Daan. “Met € 5000,- kunnen wij veel werk verzetten.”

Daan, 12 jaar oud, kampt zelf met een spierziekte. Hij is familie van een van de organisatoren van het benefiet concert in Gigant en daarmee was het goede doel voor 2022 een logische keuze.
De opbrengst van de kaartverkoop overtreft voorgaande jaren en Serious Hits is daar zeer blij mee.

Ze geven aan niet alleen geld op te willen halen voor kinderen met een zeldzame spierziekte, ook hopen de 25 muzikanten op deze manier meer bekendheid te geven aan Spieren voor Spieren.
Want Spieren Voor Spieren gaat tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Want een spier eenmaal verloren komt nooit
meer terug. Daarom verbinden ze kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken.

Voor Daan was het een geweldige avond “Cool dat deze muzikanten en het publiek hun gezonde spieren hebben ingezet voor kinderen zoals ik, met zieke spieren. En dan was het ook nog eens één groot feest!”

Bron: Apeldoorndirect.nl

Wij zijn erg trots dat wij aan dit benefietconcert ons steentje bij hebben kunnen dragen, door het leveren van Stagehands en een Backstage manager maar wij zijn ook heel erg trots dat DeVille Enterprises dit jaar mede sponsor is van dit evenement

Het geeft ons natuurlijk een heel goed gevoel om te zien hoe een uitverkocht Gigant op haar kop word gezet door deze geweldige band, maar toen wij de glimlach van Daan zagen na het in ontvangst nemen van de cheque waren wij op het podium en in deze zaal eventjes compleet sprakeloos.

Dit geeft ons een heel erg hartverwarmend gevoel en wij kunnen niet wachten tot het volgende concert van Serious Hits Top 2000!

J.M. van Putten
CEO & Founder – DeVille Enterprises